tentang Kamitentang Kami

Hesheng Group Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan grup ageung sareng industri ngahijikeun kontrak umum konstruksi perumahan sareng konstruksi rékayasa kota, kontrak profésional tina struktur baja, perdagangan internasional sareng penjualan sareng perawatan mobil 4S, kalayan 1 milyar yuan tina nilai kaluaran taunan, grup boga leuwih ti 200 pagawé, kaluar nu 15 urang boga judul senior, 32 jalma boga judul panengah, ogé boga kelas II kaserang profésional konstruksi sarta rékayasa hiasan, kelas II kaserang profésional wangunan témbok curtain, kelas III kaserang umum rékayasa konstruksi, Kelas II kontrak profésional rékayasa struktur baja, Kelas III kontrak profésional rékayasa perlindungan lingkungan.

company_intr_ico

produk unggulanproduk unggulan

AplikasiAplikasi

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • 1
  • B
  • 3
-->